Dr. Öğr. Üyemiz H. Simten SÜTÜNÇ’ün “TÜBİTAK-1002-A Hızlı Destek Modülü” Kapsamındaki Başarısı

Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi H. Simten SÜTÜNÇ’ün yürütücülüğünü yaptığı ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Veysel Süleyman YAVUZ ve Ankara Üniversitesi Ayaş Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Ersin ATEŞ’in yardımcı araştırmacı olduğu “ÇAYBOĞAZI BARAJI'NIN İNŞAAT VE İŞLETME AŞAMALARINDA İKLİMSEL VE HİDROLOJİK PARAMETRELER ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN PEYZAJ DİNAMİKLERİ ARACILIĞIYLA KAYNAK-YUTAK PEYZAJLAR AÇISINDAN ARAŞTIRILMASI” başlıklı proje TÜBİTAK-1002-A Hızlı Destek Modülü kapsamında kabul edilmeye değer bulunmuştur. Öğretim elemanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Doç.Dr ARZU ALTUNTAŞ (0484) 212-1111 / 2864 / 3954
Peyzaj Mimarlığı Bölümü